Lütfiye Kısacık İlkokulu

Vizyon: Türkiye´nin bugün bulunduğu noktadan çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak;ilimde,fende,sanatta,sosyal alanda sporda ve Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda her türlü bilgi, beceri, donanım ve davranışa sahip bireyler yetişmesini sağlamak.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel özeliklerini kapsayacak şekilde, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmeye yönelik öğrencilerin kişisel yeteneklerini ve bağımsız düşünme becerilerini geliştirerek geleceğe dönük düşünebilen, araştıran, öğrenen ve öğrendiklerini yerinde kullanabilen teknolojiden olumlu yönde faydalanabilen çevreye ve insanlara karşı duyarlı, sosyal becerilerini geliştirmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 7.20-12.20 12.20-17.20
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler: Futbol kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://lk.meb.k12.tr

Adres - GAZİPAŞA MAH. 66008 SOK. NO.3 SEYHAN / ADANA

Yerleşim Yeri - Gazipaşa Mahallesi 66008 sokak no:3 seyhan/Adana

Adres - GAZİPAŞA MAH. 66008 SOK. NO.3 SEYHAN / ADANA

Ulaşım Özen dolmuşları güzergâhı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana İli Seyhan İlçesi